Готвачницата - Разгледай, Сготви, Сподели

Вход
Добави Рецепта

Правила и условия за ползване

1. Какво е Готвачницата?

Готвачницата е социална мрежа за споделяне на рецепти. Рецептите, предлагани в Готвачницата са свободни, написани с най-голяма грижа и внимание и публикувани от потребителите.

2. Кой може да публикува в Готвачницата?

Само регистрирани потребители, предоставили задължителната информация, могат да публикуват в Готвачницата. Освен това всеки регистриран потребител е длъжен да се съгласи с посочените на тази страница условия.

3. Какви рецепти можете да публикувате

Въпреки че Готвачницата е социална мрежа за български гозби, ние поощряваме публикацията на нестандартни рецепти от различни култури от цял свят.

4. Какви са изискванията към дадена рецепта

Всяка рецепта, публикувана в Готвачницата, задължително трябва да бъде написана на български език - кирилица.

Също така рецептата задължително трябва да има отговаряща на описаното ястие снимка, публикувана към нея.

5. Авторски права

Авторът на рецептата трябва да притежава правата върху текста на рецептата и снимката към нея, като с публикуването на рецептата в сайта, авторът предоставя на Готвачницата всички права за използването на неговите материали.

Това включва, но не се ограничава до: използването на текста и/или снимковите материали за рекламни цели; публикуването на текста и/или снимковите материали в печатни издания без задължение да бъде упоменато името на автора.

6. Отговорност и задължения за публикуваните материали

Готвачницата не носи отговорност, пряка или непряка, за рецептите и снимковия материал, публикувани от нашите потребители.

Всеки потребител трябва да гарантира, че притежава правата на снимките, които публикува на готвачницата и е задължен изрично да се съгласи с общите условия описани в тази страница, всеки път когато публикува снимков материал на сайта.

7. Ползване от трети страни

Всички рецепти и материали от този сайт могат да бъдат ползвани от трети страни само чрез изричното споменаване на Готвачницата с директен линк: www.gotvachnicata.com и/или линк към страницата на съответния материал.

8. Общувайте в духа на Готвачницата

Спазването на добрия “готварски” тон е не само пожелателно, но и задължително при публикуването на рецепти и най-вече коментари на сайта.

9. Забавлявайте се!

Готвачницата е абсолютно безплатен портал, създаден с единствената цел Вие да готвите, забавлявайки се… и да се забавлявате готвейки!

10. Контрол на съдържанието

Готвачницата има право да променя, добавя или изтрива материал от уебсайта, без да уведомява своите потребители.

11. Промяна на правилата и условията

Готвачницата си запазва правото да променя по всяко време тези правила и условия, без да уведомява своите потребители.

Най-доброто място
за разглеждане и споделяне на рецепти.

Абонирай се за най-новите и интересни рецепти
и ги получавай директно на твоя e-mail.